Контакт

АПИЦЕНТАР

Тренинг и репро центар за пчеларство

ул. 8-ми Септември бр: 15-2/11
2210 Пробиштип, Република Македонија

Тел: 078 442 035/ 078 431 472
Web: www.apicentar.com.mk
Skype: dr.ilija1

e-mail:
kontakt@apicentar.com.mk (општи информации)
matici@apicentar.com.mk (Нарачка на матици)
nukleusi@apicentar.com.mk (Нарачка на нуклеуси)

Име и презиме (задолжително)

Адреса

Вашиот Email (задолжително)

Телефонски број

Вашата порака (задолжително)

captcha

* Внесете ги карактерите прикажани на сликата!