GIFT PACK

GIFT PACK - Идеален поклон

Подарете здравје на вашите сакани и деловни соработници!

Овој GIFT PACK  е совршен подарок за љубителите на мед и други пчелни производи.

 

Dr.Petrovsky – GIFT PACK ги содржи следните производи:

– Лесновски мед 1 кг. повеќе

– Royal Jelly мешавина 0,5 кг (содржи матичен млеч, полен, прополис и мед.) повеќе

– МЕД ВО ГРНЕ од трмка 0,6 кг повеќе

– Прополис со прскалка 20 мл повеќе

– Прополис со капкалка 10 мл повеќе

Оваа комбинација на 5 производи на Dr.Petrovsky може да ја добиете со бесплатна достава до вашиот град.

GIFT PACK sreden 11.11.2017 - Copy
IMG_4592

Ценовник за GIFT PACK.

GIFT PACK

1570 денари