МЕД СО БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ И ОРЕВИ

Овој производ претставува правилно избалансирана мешавина од мелени бадеми, мелени лешници, мелени ореви во полифлорен пчелин мед од многу лековити билки од регионот на Осоговските планини.

Оваа иделана кобинација претставува моќен лек за потенција, за зголемување на имунитетот и за зголемување на машкото и женското либидо. Исто така се користи кај деца и возрасни за зголемување на мозочната активност.

Може да го користат и деца и возрасни.

Начин на употреба: секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

med-so-bademi-lesnici-orevi