МЕД СО ЦИМЕТ И ЃУМБИР

Претставува мешавина од цимет во прав, ѓумбир во прав и полифлорен пчелин мед од многу лековити планински билки од регионот на Осоговските планини.

Комбинацијата од мед со ѓумбир и цимет делува благотворно на целиот организам. Го забрзува метаболизмот и ги топи калориите. Се препорачува да се користи како природен продукт за постигнување на идеална телесна тежина.

Може да го користат и деца и возрасни.

Начин на употреба: секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

med-cimet-gjumbir