МЕД СО ПРОПОЛИС

Овој производ е мешавина од повеќе суровини и тоа: пчелин прополис 5g. и полифлорен мед од многу лековити билки 245g.

Овој производ го зголемува имунитетот кај деца и возрасни и делува како природен антибиотик.

Начин на употреба: секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

med-so-propolis