МЕД СО САЌЕ

МЕД СО САЌЕ

Овој производ содржи полифлорен мед и парче саќе од многу лековити билки од регионот на Осоговските планини, во близина на Лесновскиот манастир.

Со џвакањето на мед составен од саќе составен од восок, во нашиот организам допираат многу билошки активни материи кои се содржани во него.

Лицата кои постојано употребуваат саќе до својата 16та година, ретко настинуваат, ретко заболуваат од многу болести. Џвакањето саќе го јакне имунитетот на дишниот тракт кој трае најмалку четири години.

MED-SO-SAKJE