МЕД СО СЛИВА, КАЈСИЈА И СМОКВА

Оваа мешавина содржи: сушена слива, сушена касија и сушена смоква. Претставува вистинско складиште на витамини и микроелементи. Мешавината го надополнува дефицитот на витамини, посебно во зимскиот период, сезони на грип и настинки, исто така добра и за јакнење на кардиоваскуларниот систем и за јакнење на имунитетот.

Може да го користат и деца и возрасни.

Начин на употреба: секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

med-sliva-kajsija-smokva