ROYAL JELLY PREMIUM

Претставува уникатна комбинација од најздравите состојќи од пчелната кошница: поленов прав и поленови зрна, свеж матичен млеч, прополис и мед.

МАТИЧЕН МЛЕЧ (содржи 3g.) – најскапоцениот подарок од пчелната кошница и во него се крие тајната за долговечноста.

ПРОПОЛИС  го зголемува имунитетот.

ПОЛЕН – содржи многу есенцијални аминокиселини и претставува потенцијален извор на енергија.

МЕД – полифлорен мед од многу планински билки.

Начин на чување: се чува во ладилник до целосно искористување.

Начин на употреба: се зема на празен стомак пред јадење 2 пати на ден по 1-3 кафени лажички.

royal-jelly-premium

 

[/vc_column_text][/vc_column]

Ценовник за ROYAL JELLY PREMIUM.

[/vc_row]

ROYAL JELLY PREMIUM

680 денари/ 240 гр.