Dr. Petrovsky

Медена приказна која спојува четири генерации. Љубовта која се наследува во гените и искуството кое мудро се пренесува низ времето. Така е со луѓето исто како и со пчелите.

Денес DR.PETROVSKY е најголема пчеларска фарма во Македонија и пошироко, поседува 1200 пчелни семејства, кои се распоредени на 20 пчеларници во недопрената природа на најубавите диви предели во регионот на с.Лесново и Берово.

Новости

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Проверете ги слатките медени нешта во нашата продавница

Преку иновативни практики и одговорност кон заштита на пчелите и околината, се посветуваме на претставување на нашата заедница со најдобрите пчелни производи и значењето на опрашувањето од пчелите за опстанокот на светот.
д-р Илија Петровски Доктор по ветеринарна медицина
При примарното производство се користи добрата пчеларска пракса, а во секундарните процеси се применува HACCP систем за безбедност. Потрошувачите умеат да ја препознаат нашата подготвеност како компанија да одговориме на нивните потреби, да понудиме квалитетни производи и да обезбедиме навремена испорака.
д-р Ангел Петровски Доктор по ветеринарна медицина

НАША ГАЛЕРИЈА

Вистински пчеларник со активности! Проверете ги најновите фотографии во нашата галерија и уверете се сами.

s

ЗАЧЛЕНИ СЕ!

Зачлени се на нашиот E-mail Newsletter и добивај ги сите информации со новитети, цени и попусти брзо и навремено