Нема на залиха

Gift Pack

Подарете здравје на вашите сакани и деловни соработници!
Овој GIFT PACK е совршен подарок за љубителите на мед и други пчелни производи.

Категории:,

Опис

Dr.Petrovsky – GIFT PACK ги содржи следните производи:

  • Лесновски мед 1 кг. повеќе
  • Royal Jelly мешавина 0,5 кг (содржи матичен млеч, полен, прополис и мед.) повеќе
  • МЕД ВО ГРНЕ од трмка 0,6 кг повеќе
  • Прополис со прскалка 20 мл повеќе
  • Прополис со капкалка 10 мл повеќе

Оваа комбинација на 5 производи на Dr.Petrovsky може да ја добиете со бесплатна достава до вашиот град.